Creu Roja busca voluntaris per fer créixer el projecte Èxit Escolar

Creu Roja Joventut vol fer créixer el projecte Èxit Escolar, que actualment es porta a terme a Gironella, i per això ha llançat una campanya per captar nous voluntaris i voluntàries. Quatre persones que fan voluntariat al projecte Èxit Escolar, Sara Rosiñol, Aleix Artero, Montse Crispi i Mònica Duran, protagonitzen un espot de televisió rodat a Gironella que ja es pot veure a les xarxes socials. És aquest:

El projecte Èxit Escolar vol ajudar els nois i noies a millor els resultats a l’escola i, alhora, a desenvolupar competències personals i socials. Quan surten de l’escola o de l’institut, els alumnes fan els deures, aprenen tècniques d’estudi i treballen la cohesió de grup i el companyerisme. L’Èxit Escolar és una activitat educativa, però es fa fora de l’entorn de l’escola, a través de jocs i activitats guiades, i combina l’educació formal amb la no formal.

Actualment, el projecte Èxit Escolar es fa a Gironella tres tardes per setmana i es dirigeix als alumnes de primària, als de secundària i als que tenen necessitats educatives especials.

39 inscripcions i 7 persones al voluntariat

Aquest curs, hi ha 39 alumnes inscrits, i Creu Roja Joventut compta amb 7 voluntaris i voluntàries per desenvolupar el projecte. La intenció de la campanya és aconseguir més voluntariat per poder arribar a més nois i noies i a més municipis del Berguedà.

Els voluntaris o voluntàries poden ser joves o adults, dones o homes, i només necessiten tenir alguna tarda lliure i moltes ganes d’educar nois i noies i de fer-los créixer personalment. Per inscriure’s al voluntariat d’Èxit Escolar cal trucar al telèfon 93 821 33 11 o bé escriure un correu electrònic a joventut.bergueda@creuroja.org.

Tres tardes per setmana

Els alumnes de primària tenen l’Èxit Escolar els dilluns: de 17 h a 18 h a l’Espai Sant Tomàs, per als de les escoles de Gironella (FEDAC i Gironella), i de 16:45 h a 17:45 h a l’Escola Sant Marc, per als de Cal Bassacs.

Els nois i noies de secundària poden fer l’Èxit Escolar els dimarts i els dijous de 16:45 h a 17:45 h a l’institut Pere Fontdevila de Gironella.

I, per als alumnes amb necessitats educatives especials, hi ha Èxit Escolar els dilluns de 18 h a 19 h a les oficines de la Creu Roja a Gironella.