Creu Roja Berguedà engega màquines per garantir que un centenar de nens tinguin regal de Reis

Creu Roja Joventut posa en marxa un programa d’activitats formatives, solidàries i culturals amb l’objectiu de recaptar fons per a la campanya de Reis. Durant els mesos de novembre i desembre, es faran diversos tallers arreu de la comarca, i els diners que es recaptin amb la venda d’entrades es destinaran íntegrament a la compra de material escolar i joguines educatives per a nens i nenes de la comarca.

Aquest any, la campanya porta per eslògan “Un vespre apassionant, una nit màgica”. La idea és que tothom pugui gaudir de la seva passió –l’esport, la cuina, la cultura, la formació— durant un vespre i que això garanteixi una nit de Reis màgica per a tots els infants de la comarca.

La campanya es presentarà aquest dissabte a Guardiola en una festa per a tota la família. La pallassa Trafàlgar ha convidat tots els nens i nenes a treure el nas a partir de les 11 del matí a la plaça Nova de l’Església. I allà podran endinsar-se en una història acompanyats de la il·lustradora Bernadette Cuxart i els voluntaris.

Els responsables dels tallers hi participen desinteressadament. Les inscripcions es poden fer a través dels telèfons 93 825 00 05 i 93 821 33 11.

Un centenar de nens i nenes beneficiaris

L’any passat, 270 persones van participar als tallers i activitats que es van fer en el marc de la campanya de Reis de Creu Roja Joventut al Berguedà. Les aportacions a través de les entrades van permetre garantir regals a 105 nens i nenes.

Les famílies beneficiàries són derivades pels serveis socials dels municipis, a tots els pobles del Berguedà, llevat de Berga, on Càritas Parroquial s’ocupa de la Campanya de Reis. Els locals de la Creu Roja a Berga (pl. Europa, 10) i a Gironella (c. Sant Joan Baptista de La Salle, 3) recolliran també joguines noves i educatives i material escolar.

Les activitats (11 novembre-17 desembre)

X