Podem convoca una concentració amb espelmes davant l’oficina de Gas Natural de Berga

Podem Berguedà ha convocat una concentració per aquest divendres, 18 de novembre, a les 8 del vespre (20.00h), davant la delegació de Gas Natural de Berga, ubicada a la plaça de la Creu. L’acte respon a la mort d’una dona de 81 anys a Reus, aquest dilluns, en un accident domèstic.

La víctima va perdre la vida al seu pis, en un incendi provocat per una de les espelmes que la propietària tenia enceses per fer front al tall de subministrament elèctric que patia des de feia dos mesos. Segons les primeres hipòtesis, l’espelma hauria cremat un matalàs de l’habitatge i, poc després, la dona hauria patit una caiguda que la va mantenir atrapada al pis fins a causar-li la mort.

En vista dels esdeveniments, Podem Berguedà proposa la concentració davant la delegació de Gas Natural a Berga, on s’encendran espelmes, es farà un minut de silenci i es llegirà un manifest.

 

FOTO. L’oficina de Gas Natural de la plaça de la Creu de Berga és el lloc escollit per Podem Berguedà per a la concentració d’aquest divendres / AUTOR: Marc Canturri

X