Els anarquistes canvien el nom de dos carrers de Berga pels de Marcel·lí Massana i Alfonsina Bueno

El Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Columna Terra i Llibertat han inaugurat aquest matí a Berga el carrer Marcel·lí Massana i el carrer Alfonsina Bueno. En concret, els anarquistes han rebatejat el carrer de Mossèn Huch amb el nom de Massana i el carrer de Mossèn Espelt amb el d’Alfonsina Bueno. A més, els actes han comptat amb els parlaments dels grups anarquistes impulsors, així com també el de Joan Busquets, ex guerriller del grup de Marcel·lí Massana.

Una cinquantena de persones s’han aplegat als carrers en qüestió per presenciar els actes organitzats per l’Ateneu i el Centre d’Estudis. També hi havia agents de la Policia Local de la ciutat, que en aquesta ocasió se n’han mantingut al marge i no han intervingut.

anarquistes-canvi-nom-carrer-2

anarquistes-canvi-nom-carrer-3

 

FOTOS. Els anarquistes col·loquen les plaques amb els nous noms / AUTOR: Josep Antoni Hernández Vinagre