Saldes es queda sense caixer automàtic i haurà de baixar fins a Guardiola per treure diners

Saldes perd l’únic caixer automàtic que tenia fins ara. Banc Sabadell ha comunicat a l’Ajuntament la retirada del caixer sense cap mena de voluntat de negociar, tot i la pressió feta per part dels consistoris de la zona.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Saldes reivindica que aquest caixer és molt important, no només pel municipi saldenc sinó també per als pobles del voltant (Gósol, Vallcebre, Tuixén la Vansa i Josa de Cadí), que tampoc disposen de caixer automàtic i han d’acostar-se a Saldes quan volen treure diners del banc.

A més, el consistori remarca que Saldes i els seus voltants és una zona turística, de manera que és de vital importància disposar d’un caixer automàtic per tal de satisfer les necessitats de turistes i comerciants.

Tot i la voluntat de negociar per part del consistori, Banc Sabadell ja ha comunicat formalment que a finals del mes de novembre retirarà el caixer del municipi. D’aquesta manera, Saldes, Gósol, Vallcebre, Tuixén la Vansa i Josa de Cadí perden el caixer automàtic més proper i, a partir d’ara, hauran de baixar fins a Guardiola de Berguedà per retirar diners del banc.

L’Ajuntament de Saldes considera que la retirada del caixer automàtic pot suposar pèrdues importants en els negocis del municipi i ja està treballant per tal de posar-hi remei i, així, poder recuperar el caixer automàtic.

X