L’Estany Clar i els Casals tornen a ser reconeguts amb una estrella Michelin

El restaurant l’Estany Clar, de Cercs, i els Casals, de Sagàs, mantenen l’estrella Michelin que ja van obtenir l’any passat. La gala celebrada ahir, dimecres, a la masia Mas Marroch dels germans Roca, a Girona, va servir per conèixer com es reparteixen les estrelles Michelin de cara al proper 2017. Així doncs, els dos restaurants berguedans repeteixen distinció i figuraran a la guia un any més.

Fora de la comarca, cal destacar el restaurant Lasarte, de Barcelona, que dirigeix el basc Martín Berasategui i compta amb l’italià Paolo Casagrande com a xef de cuina. El restaurant català s’ha convertit en el primer triestrellat de Barcelona, és a dir, el primer que és reconegut amb tres estrelles, la màxima puntuació de la Guia Michelin.

FOTO. Els Casals repeteix reconeixement i formarà part de la Guia Michelin un any més, juntament amb l’Estany Clar / elsCasals.cat

X