Les Grans Campanades de Gironella, en directe per Movistar+ i les televisions locals catalanes

Totes les televisions i ràdios locals catalanes i mitjans digitals adherits a La Xarxa retransmetran les Grans Campanades de Gironella d’aquest any. Així doncs, l’acte més destacat de la campanya ‘Gironella és Nadal’ serà retransmès arreu de Catalunya i també es podrà veure a través del canal La Xarxa Televisions de Movistar+, al dial 159. Pel que fa a la comarca, les campanades de La Xarxa es podran seguir per Televisió del Berguedà i Canal Taronja.

D’aquesta manera, Catalunya tindrà l’oportunitat de donar pas a l’any 2017 des d’unes vistes privilegiades del nucli històric de Gironella, si sintonitza qualsevol dels canals esmentats. En aquest sentit, segons ha fet públic el consistori, diverses actuacions musicals acompanyaran l’acte que servirà perquè Gironella i el país donin la benvinguda a l’any.

Altres activitats

A banda de les Grans Campanades, Gironella prepara un programa d’activitats de Nadal molt animat, que, de fet, ja ha començat a gastar cartutxos. La programació va començar ahir, dijous, amb el ‘Taller de Cors Solidaris. Cosim amb l’Associació contra el Càncer’, organitzat a La Llar d’Avis del poble, i continuarà fins després de Reis.

Com ja és tradicional, dins la programació d’activitats de Nadal que podeu consultar aquí, hi haurà un tió popular amb animació infantil el diumenge 25 de desembre, a 2/4 de 12 del migdia (tothom qui hi vulgui participar, haurà de portar un bastó). També destaca l’arribada del Patge GERCAI al Local del Blat, el proper dilluns 26 a les 11:00h, i el Pessebre vivent de la Vila de Gironella al nucli històric, el diumenge 18 a les 18h.

Més endavant, divendres 30, el municipi organitza el Cap d’Any Infantil al Local del Blat, a les 17 h. I ja entrats al 2017, Gironella viurà l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a les Roques del Port Vell. Serà diumenge 5 de gener, a les 6 de la tarda.

I finalment, les activitats s’acabaran diumenge, dia 8 de gener, amb el concert d’any nou de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, a les 6 de la tarda.

X