Berga, Societat

Berga recorda que hi poden haver sancions per deixar objectes voluminosos al carrer

Berga recorda que hi poden haver sancions per deixar objectes voluminosos al carrer

L’abocament de deixalles i objectes voluminosos al carrer ha augmentat a Berga en els últims mesos i preocupa a l’Ajuntament. Per això, el consistori ha advertit a la ciutadania que l’acció pot ser motiu de sanció, tal com apareix tipificat en l’ordenança de via pública, i ha recordat que els berguedans disposen de dos serveis per despendre’s d’aquest tipus d’objectes.

D’una banda, el consistori fa referència al servei de la deixalleria, situada al polígon industrial de La Valldan i gestionada pel Consell Comarcal del Berguedà. En aquest cas, l’espai es destina exclusivament a aglutinar aquest tipus de deixalles, però la responsabilitat de traslladar-les-hi recau directament en la ciutadania.

Si la idea de la deixalleria no convenç, els usuaris i usuàries tenen l’opció del servei de recollida que l’Ajuntament de Berga té contractat a través de l’empresa Containers del Berguedà S.L. Aquest servei es porta a terme el primer dimecres de cada mes, excepte quan és festiu que en comptes de dimecres, es fa el dia següent. En aquest sentit, els usuaris disposen d’un número de telèfon (93 821 45 55) al qual s’han d’adreçar per a concretar la recollida d’objectes que volen llençar. Un cop feta la petició, els usuaris han de traslladar personalment les deixalles al punt de la via pública acordat amb el servei de recollida.

objectes-voluminosos1

Ajuntament de Berga deixalleria Deixalles objectes voluminosos

Estic amb tu

Comentaris