Detenen tres persones per intentar robar cables elèctrics i alumini d’una fàbrica del polígon de la Valldan

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat, dia 10 de desembre, tres persones que havien intentat robar alumini i cablejat elèctric d’una fàbrica situada al polígon industrial de la Valldan. Els detinguts tenien antecedents en casos similars però no eren del Berguedà. Un d’ells té 31 anys i és veí d’Esparreguera (Baix Llobregat), un altre en té 48 i és de Banyeres del Penedès (Baix Penedès) i el tercer també té 48 anys i és d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat).

Els Mossos van detenir el primer dels implicats a 2/4 d’11 del matí (10.30h), quan ja havia entrat a la fàbrica on pretenia robar. Més tard, pels volts de les 12 del migdia (12.00h), fruït de la investigació dels cossos de seguretat, es van poder detenir les altres dues persones involucrades en l’intent de robatori. Anaven en un cotxe que va ser localitzat pels Mossos de Cervera al terme municipal de Biosca, a la Segarra. Els Mossos van escorcollar el vehicle i hi van trobar les eines que feien servir per entrar a les seus de les empreses on pretenien robar material.

La investigació dels cossos de seguretat no va acabar aquí. També es va localitzar la furgoneta que utilitzaven per carregar el material voluminós un cop ja havien entrat en les fàbriques. En concret, aquest vehicle va ser localitzat hores més tard a la benzinera del Lleó, a Sallent.

 

FOTO. Polígon industrial de la Valldan / AUTORA: Pilar Màrquez