Anima’ls Berga destina els diners del seu tió solidari a la protectora Seproan Sallent

La botiga Anima’ls Berga, situada al carrer Altarriba i Godolà, 8, organitza aquesta setmana, del 19 al 24 de desembre, la tercera edició del tió solidari. Es tracta d’una crida a totes les persones que tenen una mascota per tal que visitin la botiga i animin als seus animals -sovint gossos o gats- a cagar el tió per aconseguir el seu regal. Per fer-ho, l’establiment demana un donatiu que anirà destinat íntegrament a la protectora Seproan Sallent.

És el tercer any que Anima’ls Berga té la botiga al carrer Altarriba i Godolà i cada Nadal hi ha impulsat el tió solidari. Segons l’encarregada de l’establiment, Palmira Cortés, el nombre de participants ha anat creixent cada any. En aquest sentit, l’any passat la iniciativa va comptar amb la resposta d’una cinquantena de persones i enguany espera superar la xifra.

Anècdotes divertides

Cortés ha assegurat que fins i tot acostumen a cagar el tió persones que no tenen mascota. Segons ha explicat, “la gent se solidaritza amb la causa: caguen el tió, fan la donació i deixen el regal per a la protectora”. També hi ha d’altres col·laboradors que els agraden les mascotes però no en tenen cap i aprofiten la iniciativa per fer regals als animals del veí o d’algun familiar.

De fet, segons l’encarregada de l’establiment, en l’edició de l’any passat fins i tot hi va participar un hàmster. En aquest cas, es va optar per regalar a l’animal un producte adaptat als seus gustos.

tio-solidari-animals-berga

El tió solidari ha començat avui i s’allargarà fins el dia 24 / Marc Canturri

Anima’ls Berga és un establiment multi-funció que combina la vessant comercial amb la formativa. Funciona com a consulta veterinària i botiga de productes del món animal, però també s’hi imparteixen cursos formatius en auxiliar de veterinària, ajudant tècnic veterinari i perruqueria canina. El fet que sigui un centre formatiu fa que els preus de serveis com el de perruqueria siguin més barats, ja que els fan persones en formació.

 

FOTO. L’encarregada d’Anima’ls Berga, Palmira Cortés fa cagar el tió a la seva mascota / AUTOR: Marc Canturri

X