El servei Ocupa’t estrena lloc web, que facilita la recerca de feina a Berga i la comarca

El servei Ocupa’t té nova pàgina web des de fa unes setmanes. El nou portal, destinat a facilitar la recerca de feina a Berga i la comarca, aglutina tota mena d’eines, recursos i consells per a les persones que estiguin a l’atur i busquin ocupació.

Entre d’altres eines, la pàgina compta amb recursos en línia totalment gratuïts i documents com ara models de currículum, cartes de resposta a un anunci o de presentació i consells per a entrevistes i altres situacions emmarcades en un context laboral. D’altra banda, ofereix enllaç directe a tràmits com la renovació de la demanda del Servei d’Ocupació de Catalunya i la sol·licitud de l’informe de vida laboral. També està enllaçada a altres pàgines web d’interès com la de la Xarxa Local d’Ocupació.

13 anys de vida del servei

El servei Ocupa’t va començar l’activitat el 2004 amb la col·laboració de Càrites Parroquial de Berga i la Creu Roja Berguedà, i amb l’Ajuntament de Berga com a intermediari laboral entre empreses i treballadors i treballadores. En els darrers anys, però, el seu lloc web havia quedat antiquat i limitat. Ocupa’t va fer el salt a la xarxa social Facebook, però no n’hi va haver prou. Les necessitats actuals han empès els impulsors del servei a apostar pel nou format del blog (http://ocupat.ajberga.cat/).

La nova pàgina web complementa la seu física del servei Ocupa’t, situat al número 10 de la plaça Europa de Berga, amb horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

X