El Forn 2019

Avià, Comunicació

L’Ajuntament d’Avià llança una aplicació mòbil per informar els veïns de l’actualitat municipal

L’Ajuntament d’Avià llança una aplicació mòbil per informar els veïns de l’actualitat municipal

Neix l’aplicació mòbil “Avià“, un nou canal de comunicació impulsat per l’Ajuntament d’Avià com una eina per acostar el consistori a la gent del poble i arribar a un major nombre de veïns del municipi. L’aplicació, que ja està disponible de forma totalment gratuïta a les botigues mòbils Google Play (Android) i App Store (iOS), era una prioritat per a l’actual equip de govern i permet accedir amb facilitat a tota mena d’informacions relacionades amb l’actualitat municipal.

Les notícies del poble, comunicats personalitzats segons l’interès de cada usuari, l’agenda de telèfons d’interès, les previsions meteorològiques, l’agenda d’activitats previstes pels propers dies, els llocs d’interès turístic, les incidències municipals, l’acccés als perfils a les xarxes socials de l’Ajuntament, la seu electrònica del consistori i aplicacions com MY112, per emergències, o We Decide, de participació ciutadana. Tot aquest ventall d’opcions són a l’abast dels avianesos i avianeses des d’aquest gener de forma gratuïta. L’únic que cal tenir és un smartphone (telèfon mòbil intel·ligent) i 5.2MB de memòria disponible al dispositiu.

app-avia-1

app-avia-3

Estic amb tu

 

FOTO. L’aplicació mòbil de l’Ajuntament d’Avià ja està disponible per a tots els vilatans a les botigues App Store i Google Play / M.C.

Ajuntament d'Avià app mòbil Avià

Comentaris