Berga, Societat

Joan Boixader: “Guanyar la beca GAES és un primer pas que ha de servir per obrir-nos les portes a l’estranger”

Joan Boixader: “Guanyar la beca GAES és un primer pas que ha de servir per obrir-nos les portes a l’estranger”

Aquest dimarts al vespre els balladors berguedans Joan Boixader i Rosanna Camprubí han estat premiats com un dels sis millors reptes de les beques GAES Persigue Tus Sueños. En concret, van ser els quarts classificats i van rebre 2.300€ que han de servir per avançar en el seu somni de competir arreu del món.

Joan Boixader ha explicat a l’AquíBerguedà.cat que el premi ha estat una autèntica sorpresa per a la parella. “Fa unes setmanes vam anar a una entrevista com a candidats a les beques i en vam sortir força desanimats. No ens ho esperàvem per res”, admet. Però finalment els gairebé 900 vots que van portar a la final a la parella es complementarien amb l’elecció del jurat com un dels premiats.

Ara, toca planejar un futur il·lusionant. Segons Boixader, el primer que la parella té al cap és “fer classes a Itàlia amb professors de nivell que ja coneixem i que ens prepararan per afrontar les competicions internacionals amb garanties”. Les sessions són realment cares i, per això, Boixader recalca que “cal pensar-ho amb calma” i administrar els diners amb encert.

Els 2.300 euros del premi seran “un primer pas que ha d’obrir-nos les portes a l’estranger“, ha dit el ballador. Hi ha dues despeses que hauran de tenir en compte en la cursa per fer realitat el seu somni: els diners de les classes i els dels desplaçaments. “Per nivell podríem haver anat a alguna competició internacional, però fins ara teníem l’obstacle dels diners”, ha assegurat. La beca GAES és una empenta més per tombar aquesta trava.

ballar amb el silenci beques GAES Joan Boixader Persigue tus sueños Rosanna Camprubí

Comentaris