Rosanna Camprubí i Joan Boixader aconsegueixen el repte i reben la beca GAES per ballar amb el silenci

Ho han aconseguit. Els balladors berguedans Rosanna Camprubí i Joan Boixader han estat un dels sis guardonats de l’edició d’enguany de les beques GAES Persigue Tus Sueños. Han guanyat 2.300 euros pel seu repte de ballar amb el silenci i, amb ells, esperen fer realitat el seu somni de competir a l’estranger.

El gran mèrit de la parella, que competeix de tu a tu amb els principals balladors d’arreu de la península, és que la Rosanna no hi sent i basa els seus moviments en la percepció visual i la connexió amb la seva parella, el Joan. Per això i amb la voluntat de poder competir fora del país, van decidir presentar la seva candidatura a la convocatòria de les beques GAES d’aquest any i la resposta ha estat massiva.

La clau de la cursa per ser recompensats econòmicament era rebre quants més vots millor per aconseguir ser un dels projectes finalistes. Van ser els tercers més votats d’un total de 200 candidatures aproximadament. 887 vots que els van servir per passar a la final, juntament amb 13 projectes més. El de la Rosanna i el Joan, però, va ser un dels sis premiats.

balladors-premiats-1

balladors-premiats