Gósol, “encantat” amb la presència de 90 soldats militars en una zona de lleure del municipi

Uns 90 militars de l’exèrcit espanyol passen aquesta setmana al Berguedà. Des d’aquest dilluns i fins divendres, són a Gósol amb la idea de fer-hi maniobres militars. No és la primera vegada que venen al municipi gosolà, de poc més de 200 habitants, i tal com va passar en el precedent, l’Ajuntament ha aprovat la decisió “encantat”, ha assegurat l’alcalde del municipi, Lluís Campmajó en declaracions a l’AquíBerguedà.cat.

Aleshores, diu l’alcalde, no hi va haver cap problema al poble i, a més, “van donar molta vida als negocis del poble i tothom va quedar-ne content”. Segons ha confirmat, “0 problemes”. No hi ha cap mena de tensió al poble per la presència dels soldats a la zona i, de fet, “les botigues ja han començat a notar-ho”, ha dit.

En concret, l’exèrcit espanyol està ubicat a Torrent Senta, una zona lúdica i de lleure apartada del poble. Segons ha explicat l’alcalde, és a mitja hora a peu del centre del municipi i “no ha de causar cap problema en el dia a dia dels gosolans”. Campmajó, però, és conscient que també hi haurà gent que s’hi oposarà: “Sempre hi ha el típic que està en contra de tot, però crec que en aquest cas no fan mal a ningú”.

WhatsApp Image 2017-02-28 at 10.25.46

 

FOTOS. Els militars fan maniobres a Gósol des d’ahir fins divendres / Cedides

X