Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Societat

Un cabirol de grans dimensions provoca un accident a la carretera vella de Cal Rosal

Un cabirol de grans dimensions provoca un accident a la carretera vella de Cal Rosal

Un cabirol de grans dimensions ha mort aquest matí a la carretera vella de Berga a Cal Rosal després de ser envestit per una furgoneta al bell mig de la carretera. L’accident ha passat a les 6.15h del matí i els ocupants del vehicle han resultat il·lesos. “Per sort, tot ha quedat en un ensurt. Però quin ensurt!”, ha explicat el conductor del vehicle.

Ell mateix ha vist com l’animal travessava pel mig de la carretera, l’ha intentat esquivar a cop de volant i, de fet, gairebé ho aconsegueix. Tot i això, la part frontal esquerra de furgoneta ha acabat colpejant l’animal i, com a conseqüència del cop, el vehicle ha fet un parell de virolles al mig de la carretera i el cabirol ha mort.

FOTOS. El cabirol després de ser atropellat / Cedides.

Estic amb tu

Accident cabirol Cal Rosal

Comentaris