Aleix Camprubí, nou president de l’Executiva Local d’ERC Berga

Aleix Camprubí és el nou president de l’Executiva Local d’ERC a Berga. El partit ha escollit aquest divendres al vespre en una Assemblea Local el nou líder local, que agafa el relleu de Jaume Giménez.

El fins fa poques setmanes regidor de l’Ajuntament de Berga ha explicat els motius de la seva dimissió i ha presentat l’informe de gestió del darrer mandat, que ha estat aprovat per unanimitat. També ha estat avalat per tothom l’informe econòmic del Secretari de Finances sortint, Joan Ramon Bella.

Un pas fet “de tot cor”

esquerra berga nova junta 2017 2 - 17032017Després que els càrrecs sortints passessin comptes, s’ha procedit a l’elecció de la nova Executiva. L’únic candidat, Aleix Camprubí, ha agraït la tasca feta pel president sortint i ha explicat les motius pels quals es postulava. A més, ha presentat el Pla de Treball 2017-2019 que, entre d’altres coses, contempla 7 punts principals referents a la gestió interna del partit, 7 punts bàsics de la projecció del partit i diversos objectius de les secretaries.

Els votants han aprovat la candidatura de Camprubí, que ha agraït el suport mostrat per part de l’Assemblea, explicant que tant ell com l’Executiva entrant restava a disposició de tothom per a qualsevol assumpte, i ha llençat un missatge d’unitat per al mandat que començar.

El nou president d’ERC Berga ha destacat que és conscient de la responsabilitat que entoma i ha assegurat que fa aquest pas “de tot cor”, de forma altruista, per ajudar al partit, però, sobretot, “pel país i per la ciutat de Berga, amb la voluntat d’aportar un gra de sorra per a aconseguir una ciutat més justa, més igualitària per tothom, on es pugui viure amb convivència amb els veïns i on els anhels dels berguedans es facin realitat”.

Nova organització interna

esquerra berga nova junta 2017 1 - 17032017La nova Executiva arriba amb canvis. D’entrada, hi haurà modificacions en l’organització interna amb la creació d’una Assamblea Local Ampliada, que es nodrirà dels aspectes positius de l’Executiva Local i de l’Assemblea Local.

Un altre dels grans reptes de la nova Executiva té a veure amb la comunicació, tant a nivell extern –de cara als mitjans de comunicació i als actes públics- com en l’apartat intern –vetllant per una comunicació fluida entre tots els afiliats.

A més , Camprubí ha deixat clar que té l’objectiu  de ser 100% transparent amb la militància, que tindrà l’opció de reclamar totes les informacions que vulgui i que seran cedides sense problemes, sempre i quan el partit tingui la potestat de fer-ho, ha dit el nou president.

La nova Executiva

Presidència: Aleix Camprubí i Pont

Secretaria d’Organització: Ramon Camps i García

Secretaria de Finances: Jordi Parera i Orriols

Secretaria d’Imatge i Comunicació: Aleix Camprubí i Pont

Secretaria de la Dona i d’Igualtat: Ramon Camps i García

Secretaria de Política Municipal: Josep Xoy i Soler

Portaveu del Grup Municipal: Ermínia Altarriba i Gorgas

Portaveu de les JERC: Anca Maria Bejan

Foto: La nova executiva d’Esquerra a Berga, d’esquerra a dreta: Aleix Camprubí, Ramon Camps, Anca Maria Bejan, Josep Xoy i Jordi Parera. Autor: Esquerra Berga.