Nova web, nova revista

L’Aquí Berguedà es renova de dalt a baix. La revista en paper estrena disseny, més àgil, més modern i amb més colors. Cada secció té un color identificatiu, que es fa present de manera més visible en totes les pàgines. Les primeres pàgines es converteixen en un magazine de l’actualitat mensual de la comarca. I arrenca una nova secció: Entre Rivals, dedicada a l’esport del Berguedà. És la plasmació en paper de l’esportiu digital de l’Aquí Berguedà, premi al Concurs d’Idees Emprenedores 2016, que funciona des de la temporada passada.

Renovació total a www.aquibergueda.cat

A Internet, l’Aquí Berguedà també presenta novetats. El web canvia de fesomia, amb un disseny obra de Ricard Codina: les notícies apareixen més clares i destacades, comença una aposta decidida pel reporterisme, amb textos extensos i entrevistes, i per l’edició fotogràfica, perquè les imatges es converteixen en les grans protagonistes del web. La secció Play guanya pes i es converteix en un recull d’imatges, continguts multimèdia i virals del Berguedà. Sortim, l’agenda cultural i d’oci de la comarca, es fa més present a la portada, i, en pàgines interiors, es fa més navegable i més pràctica. La secció d’humor Berguedà Online, de David Cols, guanya espai. I l’espai d’esports, Entre Rivals, entra en joc a la pàgina principal de l’Aquí Berguedà i arribarà a ser-ne la capçalera en moments de gran activitat esportiva.