El diari El Español s’assabenta de l’existència de Brams i encén les alarmes pel contingut de les seves cançons

El diari El Español ha descobert Brams i s’ha alarmat pel contingut de les seves cançons. Vint anys després del naixement del grup, el diari ha considerat oportú publicar un article on repassa algunes de les lletres que critiquen la figura del monarca espanyol. A més, segons diu el mateix article, el fet que el cantant del grup, Francesc Ribera ‘Titot’ sigui tinent d’alcalde de Berga agreuja els fets: “L’anècdota hauria passat desapercebuda si no fos perquè el líder de la banda, Francesc Ribera ‘Titot’ (49), és el tinent d’alcalde de la localitat barcelonina de Berga i pertany a la CUP”.

L’article assegura haver parlat amb Ribera, que li ha confessat que desconeix si el Rei és conscient de les cançons que canta. Titot també hi afirma que mai han tingut cap tipus de problema legal. Això sí, l’article s’esforça en detallar que les intencions de Titot queden clares en les lletres. Per fer-ho, cita un fragment del tema “El rei vol corona”, de Mesclat, l’anterior grup de Ribera. Diu així: “Si el rei vol corona, corona li darem: que vingui a Barcelona i el coll li tallarem (…). Però ara això s’acaba, hem avisat els esmolets”.

Ribera no ha tardat a respondre a l’article d’El Español. Ho ha fet, com ve sent habitual, a través d’un tuit en el seu compte personal. És contundent: “Cada 7 o 8 mesos, un diari de la caverna descobreix que portem 20 anys cagant-nos en el rei d’Espanya. #ÚLTIMAHORA”.

L’article sencer del diari El Español és aquest.

X