L’assaig general de la Patum infantil es trasllada per primer cop a la residència Sant Bernabé

L’assaig general de la Patum infantil deixarà de fer-se exclusivament a les Germanetes per obrir-se a l’altra residència de la ciutat, la Residència Sant Bernabé. D’acord amb el model d’integració i cohesió social que defensa la Patum dels infants, la regidora de Cultura, Mònica Garcia, va anunciar el passat 22 d’abril en una reunió amb els cuidadors i caps de colla que a partir d’ara l’assaig general es farà un any a cada residència.

La idea va sorgir a petició de la directora assistencial de la Residència Sant Bernabé, Ester Cardona. Un familiar proper va fer-li un comentari on lamentava que els avis de la residència no podrien veure mai un assaig general de la Patum infantil. La idea va fer reflexionar la directora, que es va posar en contacte amb l’associació de la Patum infantil i es van iniciar els tràmits per fer realitat el que avui s’anuncia.

En una de les reunions que fa l’organització, tots els membres de la Junta van votar a favor de la petició d’Ester Cardona, de manera que la proposta es va aprovar de forma unànime. A partir d’aquí, la bona sintonia entre la residència, l’Ajuntament i la Patum infantil ha donat el seu resultat i fa possible que la gent gran de la residència pugui veure de prop la Patum Infantil per primera vegada. Serà el proper dijous 8 de juny a les 18h.

X