PLAY

El farmacèutic desxifra l’esperada recepta en el 8è capítol d’Estrafolarium

El farmacèutic desxifra l’esperada recepta en el 8è capítol d’Estrafolarium

El farmacèutic desxifra l’esperada recepta en el 8è capítol d’Estrafolarium

Nova càpsula del programa d’humor Estrafolarium, produït pels berguedans David Cols i Pep Vendrell. Finalment i després de set capítols d’incertesa, el farmacèutic torna a la farmàcia i desxifra el medicament que el client porta dies esperant. Mentrestant, Estanislau Lletraga rep una visita inesperada mentre mira la televisió. La seva manera de ser li jugarà una mala passada.

Els actors que apareixen en el capítol són Fermí Riu, com a veu en off; David Cols (Estanislau Lletraga), Núria Torné (Nena “The ring”), Francesc Ribera “Titot” (ell mateix), Imma Mosella (farmacèutica), Josep Sensada (client) i Marcel Tuyet (farmacèutic).

Estrafolarium

Estic amb tu

Comentaris