Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Patum

L’Ajuntament de Berga repartirà una part dels salts de ple per sorteig i distribuirà la resta entre els vestidors

L’Ajuntament de Berga repartirà una part dels salts de ple per sorteig i distribuirà la resta entre els vestidors

El govern de la CUP repartirà una part dels 400 salts de ple per sorteig i distribuirà la resta entre els 22 membres de la comparsa. El consistori decidirà en el decurs d’aquesta setmana com es farà el sorteig d’aquests salts amb l’objectiu de “fer una comparsa més oberta i accessible per a la població de Berga”, ha dit l’alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós, en roda de premsa.

Fins ara, l’Ajuntament era qui tenia la potestat dels salts però, des de feia anys, hi havia un acord signat amb la comparsa: tots els salts es donaven al cap de colla i era aquest qui els repartia com volia. En aquest sentit, fins ara el cap de colla concedia els mateixos salts a tots els titulars i en donava 40 al consistori. “Era un retorn que ara no es produirà perquè serem nosaltres qui els distribuirem”, ha explicat en la regidora de Patum, Mònica Garcia, en la mateixa roda.

La distribució definitiva d’aquests 400 salts de dijous 15 i diumenge 18 es farà pública aquesta mateixa setmana. De moment, ni l’alcaldessa ni la regidora han volgut donar més pistes sobre quin percentatge recaurà sobre els vestidors i quin es destinarà al sorteig. “Es repartiran seguint un altre criteri”, ha recalcat Garcia.

Mònica Garcia Montse Venturós Plens salts de plens

Estic amb tu

Comentaris