Especial

Turisme per a tots els gustos

Turisme per a tots els gustos
Les possibilitats del turista cada vegada son més àmplies. Tu tries!

Amb l’arribada de l’estiu, un any més ens comencem a plantejar on anirem de vacances. Una de les millor opcions és la costa catalana. El turisme a Sitges és un destí destacat. Bona platja, climatologia immillorable i el festival de cinema fantàstic, son atractius pel turista. A http://www.helloapartmentssitges.com/es hi trobaràs molta oferta.

El número de turistes que visiten Sitges, augmenta any rere any, per aquest motiu l’oferta d’oci i d’allotjament ha anat creixent cada vegada més, això fa que hi hagi un enorme ventall de possibilitats per a poder gaudir del període de vacances.

Saber escollir bé l’apartament pot marcar la diferència entre unes bones vacances o unes vacances excepcionals. Amb intel·ligència i encert ben segur que sabràs trobar un apartament adaptat a les teves necessitats. És obvi que no té les mateixes necessitats una parella que una família, això s’ha de tenir en compte a l’hora de fer la reserva.

El tren, una opció immillorable

A casa nostra és molt significatiu el número de turistes que opten pel tren com a mitjà de transport pels seus viatges de vacances. Per a moltes destinacions, no mereix la pena agafar l’avió si tenim en compte el temps que es perd d’anada i tornada a l’aeroport, les llargues cues, les esperes… Per tant, el tren és l’opció ideal.

A Trenes.com hi trobaràs un pràctic buscador on hi podràs comprar els bitllets de tren o AVE al millor preu. Moltes vegades hem volgut fer un viatge i hem volgut comprar els bitllets al preu més econòmic possible. S’ha de mirar molt i sovint no disposem de temps suficient per dedicar-nos a fer aquesta tasca.

Aquesta pàgina és molt senzilla, hi podràs trobar els bitllets per a les dates que desitgis als millors preus. T’aconsellem però, que si ja tens la destinació clara no esperis a última hora per fer la reserva, ja que ara mateix estem en època on tothom planifica els seus viatges i el volum de reserves és molt gran.

A banda de la platja, el turisme de muntanya i el turisme rural han anat guanyant adeptes. En el cas del turisme rural, degut a la crisi dels darrers anys va fer que molta gent escollis aquesta opció, i ara mateix, un cop han descobert les seves excel·lències, moltes persones continuen apostant per aquesta modalitat.

Una altra opció interessant és triar una Casa rural Barcelona per a gaudir de tots els serveis amb molta comoditat. L’objectiu és desconnectar de l’estrès de cada dia, cosa que ben segur aconseguiràs descansant amb la natura com a millor companya.

Viatjar amb les millors maletes

Les maletes son imprescindibles per anar de viatge. Cada vegada més, els usuaris es opten per adquirir una bona maleta, fabricada amb materials lleugers i resistents.

S’ha d’estudiar bé abans de comprar una maleta,  des del material fins a la qualitat de les rodes, les nanses, etc… Ha de ser robusta, lleugera  i amb el mínim pes possible.

A https://maletas.info hi trobaràs una gran quantitat de maletes de viatge, podràs triar entre molts models, llegir opinions i decidir-te per la que més s’ajusti a les teves necessitats. D’aquesta manera segur que encertaràs. Aquest tipus de buscadors son la manera més ràpida i fiable per triar la millor maleta al millor preu i que més s’ajusti al que estàs buscant.

Estic amb tu

Comentaris