Frankfurt Berga

Cercs

El Consell Comarcal preveu reubicar l’estació de bombament de Cercs Vell en aquest final de 2017

El Consell Comarcal preveu reubicar l’estació de bombament de Cercs Vell en aquest final de 2017

El Consell Comarcal del Berguedà preveu començar aquest estiu les obres per reubicar l’estació de bombament de Cercs Vell, que rep les aigües del nucli de Cercs i les impulsa cap a la depuradora. L’estació està situada per sota la cota màxima del nivell del pantà de la Baells, de manera que, quan l’embassament s’omple, queda inundada.

El Consell fa temps que busca la solució al problema actual i, sobretot, la manera de finançar-la. Finalment, qui assumirà les despeses del canvi de lloc de l’estació és l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) a través de l’atribució de fons de reposicions i millores per l’anualitat 2017.

L’ens comarcal va adjudicar l’obra a finals de maig i està previst que comenci durant el mes d’agost. L’import total de l’actuació és de 129.588,33 euros, sense IVA.

Un cop acabada aquesta actuació, l’estació de bombament funcionarà sense problemes, independentment del nivell de l’aigua del pantà. Tot això farà que millori el rendiment i funcionament de la planta, així com les tasques de manteniment del nou bombament.

bombament Cercs Vell Pantà de la Baells

Estic amb tu

Comentaris