Tecniber

Patum

El Patronat de la Patum valora positivament l’agilització dels passacarrers de dimecres

El Patronat de la Patum valora positivament l’agilització dels passacarrers de dimecres
LÍDIA LÓPEZ

El Patronat de la Patum fa una valoració positiva del ritme i l’hora de finalització de les passades de dimecres però algunes comparses lamenten que la de dissabte va ser massa ràpida. Així ho explica l’acta de la reunió que l’ens va tenir aquest divendres i que va servir per valorar, a grans trets, tot el que va donar de si la festa d’aquest Corpus passat.

Els membres del Patronat van coincidir que la reducció del temps d’espera entre salts del passacarrers de dimecres al vespre va ser un èxit i va agilitzar el recorregut respecte anys anteriors. Tot i això, l’ens creu que potser s’haurien de replantejar alguns punts del recorregut per millorar-ne el funcionament.

Pel que fa a la Patum completa de dijous i diumenge, els membres del Patronat consideren que, de cara a properes edicions, convé escurçar el temps d’espera entre els salts de les comparses. També es va demanar que s’agilitzi l’activitat als vestidors de plens per tal d’evitar el retard de l’inici dels salts a la plaça. També referent a la zona de vestidors, el Patronat va posar de manifest la necessitat de millorar el sistema d’emmagatzematge i repartiment dels vestits de ple.

Passacarrers Patronat de la Patum Patum 2017

Estic amb tu

Comentaris