Puig-reig presenta en societat a la Puig i el Reig, els personatges que dinamitzaran el comerç al poble

Aquest divendres al vespre, els comerços de Puig-reig allargaran una mica el seu horari d’obertura habitual per celebrar la primera shopping night del poble. La iniciativa ha estat impulsada per la Unió de Botiguers de Puig-reig, que aprofitaran l’ocasió per presentar els dos personatges que a partir d’ara participaran en totes les campanyes i actes de la UBIC.

Es tracta de la Puig i el Reig, la representació de dues persones que fan vida i compren al poble, i que tindran com a missió principal implicar a tots els veïns de viure una mica més el dia a dia a Puig-reig. El disseny ha estat creat per l’artista casserrenca Clara Niubò.

ubic-toni-mujal-puigreig

Toni Mujal és el president de la UBIC de Puig-reig. MARC CANTURRI

Toni Mujal, president de la Unió de Botiguers de Puig-reig, ha refermat la voluntat que té la nova UBIC d’enfortir els llaços entre els botiguers locals per fer més pròspers tots els negocis. Fa dos mesos, l’associació es va renovar per convertir-se una entitat més oberta entre tots els socis que en formen part -aproximadament, una seixantena de comerços.

Des de l’Ajuntament, i tal i com indica el regidor de Comerç, Josep Campos, estan satisfets amb el canvi que ha fet la UBIC i valoren molt positivament les iniciatives que estan portant endavant, ja que consideren que afavoreixen que el comerç sigui més viu i actiu que mai.

La shopping night de Puig-reig es durà  a terme de les vuit del vespre a les dotze de la nit del proper divendres 28 de juliol. A més de les promocions i grans descomptes als que optaran els clients, la vetllada estarà  acompanyada per les actuacions musicals de Mon Petit Món i Gemma Vilanova & Martí­ Riera. A més a més, Carrilet Teatre donaran vida a la Puig i el Reig per animar una nit que promet està  plegada de sorpreses.

josep-campos-puigreig

Josep Campos és el regidor de Comerç de Puig-reig. MARC CANTURRI

X