Ballús Desinfecció Ozó

Berga

L’Ajuntament de Berga assegura que el complex esportiu d’El Tossalet seguirà obert el setembre

L’Ajuntament de Berga assegura que el complex esportiu d’El Tossalet seguirà obert el setembre

L’Ajuntament de Berga ha trencat el seu silenci respecte de les darreres novetats sobre el servei de piscina coberta d’El Tossalet i ha informat, a través d’un comunicat, que “assegura la continuïtat de la prestació del servei sota qualsevol circumstància”. Afegeixen que “els usuaris i les usuàries de l’equipament podran seguir fent ús de les instal·lacions amb plena normalitat”.

No obstant, i tal i com ja va informar l’Aquí Berguedà fa uns dies, la Federació Catalana de Natació, actual gestora del complex, ha començat a repartir els ERO als seus treballadors. La plantilla resta ara a l’espera de veure com evoluciona el conflicte i dels moviments que pugui fer al respecte el consistori berguedà.

Ajuntament de Berga El Tossalet Federació Catalana de Natació

Estic amb tu

Comentaris