Les piscines de Casserres acullen el primer concert gestionat a través de l’app Wanagig

El passat dijous 3 d’agost, el cantautor igualadí Quico Tretze va oferir un concert a les piscines de Casserres, juntament amb el seu trio habitual format per Marc Mateu, Red Pèrill, al piano i sintetitzador i per Núria Galvañ al violoncel.

Aquest concert va ser organitzat per primer cop a través de l’aplicació creada per sis berguedans, Wanagig, guanyadora del primer premi de projectes del Concurs d’Idees Emprenedors del Berguedà el 2016. L’aplicació proposa una plataforma que serveixi com a espai de connexió entre músics i promotors amb l’objectiu de multiplicar el volum de negoci i incentivar un canvi en la manera de treballar i establir connexions d’un sector que s’ha mantingut força hermètic en les darreres dècades.

Quico Tretze i les piscines de Casserres van establir contacte a través d’aquesta aplicació, i en va resultar un concert considerat “tot un èxit” amb ple absolut.