Duen a terme obres per a acabar amb les humitats a l’escola de La Valldan

L’escola de La Valldan de Berga ha iniciat les obres de millora de les instal·lacions per a posar fi a les humitats que pateix l’edifici quan es produeixen episodis intensos de pluja a la ciutat. Es tracta d’una sèrie d’actuacions impulsades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de solucionar les deficiències de permeabilitat de l’equipament educatiu, entre altres accions.

Els treballs programats consisteixen en la col·locació d’una nova membrana d’impermeabilització en els murs perimetrals que es troben en contacte amb el terreny i també es farà la instal·lació d’un nou tub de drenatge per a pal·liar les filtracions d’aigua. A més, es preveu reemplaçar la canal de recollida d’aigües del pati de jocs de l’escola, ja que l’actual disposa d’una capacitat d’evacuació insuficient.

D’altra banda, també es portaran a terme diversos treballs relacionats amb el tancament exterior de l’escola. Concretament, se substituirà l’enreixat metàl·lic existent de malla de simple torsió per un reixat d’acer més resistent que envoltarà el perímetre superior de la coberta i els murs de tancament del pati de jocs. Els treballs finalitzaran amb la instal·lació d’unes noves finestres d’alumini per a substituir les actuals, que es troben en mal estat.

L’empresa Viella Pirineus 2006 és l’encarregada de realitzar les obres de millora de l’escola de La Valldan que tenen un cost de 99.462,24€ i un termini d’execució de dos mesos.

X