Puig-reig

La diversitat cultural protagonitzarà el Festival Utopia

La diversitat cultural protagonitzarà el Festival Utopia
Presentació del Festival aquesta tarda. AJ PUIG-REIG

L’Ajuntament de Puig-reig ha presentat el Festival Utopia, una nova iniciativa del consistori que Josep Maria Altarriba, alcalde de la població, ha definit com unes “jornades de diversitat”. La nova aposta de l’Ajuntament treu al carrer una tipologia d’activitats de caràcter més formal per acostar-les a la gent i fer-les més accessibles, sense restar-li valor. Hi ha programades activitats aquest divendres 25, el dijous 31 i el divendres 1 de setembre.

Segons la regidora de Benestar Social, Alba Camps, Utopia vol promoure les relacions entre persones i per això aposten per la varietat al programa, que inclou des de les activitats més lúdiques, com els tallers de danses del món i de cuina fins a les més feixugues com la xerrada de Justícia i Pau. Totes elles, però, estan pensades per “donar visibilitat a la diversitat cultural del territori” i per “convidar a reflexionar als assistents”.

El consistori berguedà ha comptat amb la col·laboració del Banc del Temps del Berguedà per elaborar aquesta nova aposta. Totes les activitats es faran a la plaça Nova i seran gratuïtes, a excepció del sopar de cloenda que té un preu simbòlic de 3€. L’elecció d’aquest punt també té com a objectiu donar-li importància a aquesta plaça després de la seva remodelació i atorgar-li valor com a centre neuràlgic de la població.

ajuntament de puig-reig Banc del Temps del Berguedà diversitat cultural Festival Utopia

Comentaris