First Stop

Borredà

Borredà recupera el caixer automàtic tres setmanes després

Borredà recupera el caixer automàtic tres setmanes després
Caixer automàtic de Borredà. AJ BORREDÀ

Segons ha fet saber a aquest mitjà l’alcalde de Borredà, Joan Roma, el poble ja torna a gaudir dels serveis de l’únic caixer automàtic disponible al municipi. Fa dues setmanes, el mateix Roma es va adreçar al Defensor del Client de BBVA per presentar-li una queixa formal sobre la situació que vivia el poble i com a mesura després de la poca resposta que havia rebut a les oficines de Berga.

Avui Roma assegura que el caixer de Catalunya Caixa ja torna a funcionar si bé no ha rebut cap explicació del perquè s’havia allargat tant l’avaria. No obstant això, el batlle té constància d’unes tres visites de l’equip tècnic de l’entitat bancària. L’alcalde confessa no entendre com pot ser que un caixer tan nou, instal·lat fa un any després de deficiències reiterades, hagi tingut una avaria tan aviat i en el pitjor moment de l’any, just per les vacances estivals i la festa major.

Roma també ha lamentat que “els perjudicis i molèsties han estat grans, amb viatges constants a pobles veïns, per a poder disposar d’efectiu” però confia que aquesta reparació tingui una llarga vida i no haver de tornar a queixar-se per “un servei tan essencial com aquest”.

Ajuntament de Borredà Caixer automàtic

Comentaris