L’alcalde de Bagà condemna les destrosses del cartell d’Òmnium al poble i demana respecte i sentit comú

L’alcalde de Bagà, Nicolàs Viso, condemna els actes vandàlics que ha patit el poble en els darrers dies, entre els quals s’inclou la destrossa del cartell d’Òmnium Cultural que s’ha instal·lat a la rotonda sud de Bagà i ha patit atacs en diverses ocasions.

Viso considera que aquests fets “no són acceptables” i recalca que “cal que ens respectem els uns als altres, pensem el que pensem”. Per tot plegat, l’alcalde baganès demana “sentit comú” per tal de “mantenir per damunt de tot la convivència necessària que ha de prevaldre en tota societat”.

El cartell de l’entrada sud de Bagà va ser destruït per primera vegada la setmana passada, poques hores abans de l’inici de l’Ultra Pirineu. Bagà es va despertar amb les conseqüències del vandalisme, però la mateixa tarda les entitats que havien impulsat la seva col·locació van mobilitzar voluntaris i van reconstruir el cartell. Pocs dies després, aquest passat dimarts, el cartell va tornar a aparèixer destrossat, però els mateixos voluntaris l’han tornat a reconstruir.

X