Ramon Minoves: “Candidat a l’alcaldia? Sempre m’ha fet il·lusió però això és decisió del partit”

El nou cap de l’oposició a l’Ajuntament de Berga, Ramon Minoves, no tanca la porta a ser candidat a l’alcaldia a les properes eleccions, malgrat que considera que això “és una decisió que ha de prendre el partit” i que, ara, el que toca és “deixar el llistó ben amunt per tal que la gent torni a confiar en el grup l’any 2019”. Així ho ha explicat a l’Aquí Berguedà la setmana en què assumirà el càrrec de portaveu del grup en substitució d’Antoni Biarnés.

Minoves considera que la prioritat dels regidors actuals ha de “fer ciutat” i protagonitzar “un bon final de legislatura des de l’oposició”. Més endavant, diu, la llista que es presentarà a les properes eleccions l’haurà de decidir el partit, però no amaga que ser candidat a l’alcaldia sempre l’ha il·lusionat. Sigui com sigui, d’aquí a un temps tocarà fer “la millor llista possible” però això no li pertoca a Minoves: “Una cosa és la il·lusió i l’altra el que decideixi el partit, que segur que serà la millor opció”.

Ara, però, el nou portaveu del grup té molt clar que el primordial és “seguir treballant com un equip amb els altres regidors i amb el comitè local”. En aquesta línia, Minoves afronta el repte com “una responsabilitat més” i “amb ganes de tirar-lo endavant”.

El nou cap de l’oposició té l’absoluta confiança de tots els seus companys, que han aprovat per unanimitat el relleu. Malgrat tot, ha recalcat que el canvi no és més que “una modificació de l’alineació de l’equip” i ha celebrat que Biarnés segueixi formant part del partit. “L’únic canvi és que qui anirà a les comissions informatives i exercirà de portaveu en els plens seré jo, en comptes d’ell”, ha dit.

X