First Stop

Societat

Tres sales de room escape del Berguedà, entre les nominades als Taty Hunter Awards 2017

Tres sales de room escape del Berguedà, entre les nominades als Taty Hunter Awards 2017

Les sales de room escape dels berguedans Insomnia Corporation i els gironellencs Hostal 83 han estat nominades en diferents categories dels Taty Hunter Awards 2017. Els premis són d’abast estatal, totalment subjectius (es basen en les opinions dels visitants de les sales) i tenen en compte quatre factors: història i immersió; ambientació; proves; i Game Master, és a dir, el paper que tenen els organitzadors del room escape en tot moment del joc.

Insomnia Corporation, amb seu a Berga però sales a Gironella, ja va ser una de les grans triomfadores dels premis del 2016. Xperiment, un dels seus dos jocs, va ser el guanyador del premi a la millor experiència i encapçala el rànquing general de room escapes que Taty Hunter realitza en base als resultats de fa un any.

El Còctel del Doctor, l’altra sala d’Insomnia, no va guanyar cap categoria, malgrat que també estava nominada. Sigui com sigui, el Còctel està més que consolidat com una de les grans sales del país i ocupa la segona posició del rànquing general de Taty Hunter, juntament amb quatre sales més.

Hostal 83 també va estar nominat als Taty Hunter Awards de l’any passat. La sala de Gironella tampoc va guanyar cap categoria, però sí que es va fer un lloc entre les millors sales de l’Estat. Actualment ocupa el 6è esglaó del rànquing de Taty Hunter, juntament amb deu sales més d’arreu d’Espanya.

Votacions online fins el 3 de desembre

L’elecció dels guanyadors de cada categoria dels Taty Hunter Awards 2017 s’allargarà fins diumenge 3 de desembre. Fins aleshores, tothom podrà votar per la seva sala preferida al lloc web de Taty Hunter. El dia 4 de desembre, a partir de 2/4 de 10 de la nit (21.30h), l’organització anunciarà els guanyadors en el seu programa en directe a través de Facebook.

Hostal 83 Insomnia Corporation room escape Taty Hunter Awards

Estic amb tu

Comentaris