Nou restaurants del Berguedà ompliran els seus menús de plats de caça fins a finals de gener

Torna la Cuina de la Caça del Berguedà, la campanya que omple els menús de diversos restaurants de la comarca de plats fets a base de carns com la de llebre, cérvol, perdiu o senglar. Enguany la iniciativa compta amb la participació de 9 establiments d’arreu de la comarca i s’allargarà fins el proper 31 de gener, moment en què començarà la campanya de la tòfona.

Els restaurants del Berguedà que hi participaran són Ca l’Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou (Bagà), Hostal la Muntanya (Castellar de N’Hug), Restaurant Els Roures (Espinalbet,Castellar del Riu), Cal Majoral (l’Espunyola), Restaurant El Recó de l’avi (Guardiola de Berguedà), Restaurant Sant Cristòfol (Santa Maria de Merlès), Restaurant Hostal Cal Fuster (Serrateix) i el Restaurant Cal Candi (Vilada).

La campanya està impulsada per Hostaleria i Turisme del Berguedà, amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.

X