Bagà i FGC acorden descomptes en els forfets de la Molina per als empadronats o escolaritzats al poble

Els infants o joves escolaritzats a l’escola Galceran de Pinós i a l’IES Alt Berguedà i els veïns que portin més de 3 anys empadronats a Bagà gaudiran de descomptes importants en els forfets de temporada a l’estació d’esquí de la Molina. En concret, per als menors de 6 anys el forfet costarà 5 euros, mentre que per als majors d’aquesta edat el permís valdrà 50 euros. Així ho acorda un conveni signat pel director de FGC Turisme i Muntanya, Albert Solà, i l’alcalde de Bagà, Nicolàs Viso.

A més, l’adquisició d’aquest forfet a la Molina dona dret a gaudir d’un descompte del 50% pel titular de cara a adquirir forfets de dia en qualsevol de la resta d’estacions del grup FGC. També s’hi inclouen descomptes en serveis i productes de l’estació i els negocis vinculats.

Per poder ser bonificat, cada empadronat o escolaritzat a Bagà haurà de presentar a l’estació una sèrie de documents que acreditin que compleix les condicions. En concret, haurà d’omplir el formulari de sol·licitud i hi haurà d’adjuntar una fotografia, el DNI i un certificat d’empadronament o escolarització.