[EXCLUSIVA] L’Aquí Berguedà t’avança un fragment de la nova banda sonora dels Pastorets de Berga

L’Aquí Berguedà avança en primícia un petit fragment de la nova banda sonora dels històrics Pastorets de la Farsa. L’obra, que aquest any aposta per renovar totes les seves músiques, encara els últims dies abans de les primeres funcions del Nadal. La primera serà, com sempre, el dia 25 de desembre, al Teatre Municipal de Berga; la segona, l’endemà, dia 26 (Sant Esteve); i les altres tres seran els dies 1, 6 i 7 de gener.

La Farsa ha encarregat al compositor berguedà Sergi Cuenca l’homogeneïtzació de les cançons de l’obra. A finals d’octubre, una quinzena de músics de nivell i el Cor Giovinetto, conegut mediàticament per haver participat en el concurs televisiu Oh Happy Day, van enregistrar les noves peces. Des d’aleshores, els actors i actrius de la representació assagen i poleixen els nous detalls d’una funció que promet un canvi d’imatge important de cara a aquest Nadal.

Un dels principals objectius d’aquesta nova banda sonora és recuperar el cant dalt de l’escenari. Ho va explicar a l’Aquí Berguedà fa unes setmanes el president de la Farsa, Josep Maria Salat, que va recalcar que la renovació de les melodies “ja és un canvi prou gran per aquest Nadal” i, per això, no es preveuen dedicar grans esforços a res més.

De moment, doncs, a l’espera de les primeres funcions nadalenques, aquest diari t’avança un tastet del que, a partir del dia 25, es podrà veure dalt l’escenari del Teatre Municipal de Berga.