Els Pastorets de Berga tanquen el millor Nadal dels últims deu anys

Números espectaculars dels Pastorets de Berga aquest Nadal. La representació, interpretada pels actors de la Farsa, ha tancat la millor temporada dels últims 10 anys, amb gairebé 2.000 espectadors en el total de les cinc funcions nadalenques. En concret, han estat 1.977, uns 400 més que la temporada anterior. A banda, la representació del diumenge 7 de gener va suposar un rècord històric de públic, amb 524 persones presenciant la darrera funció de la temporada.

Més enllà dels números excel·lents, les novetats en la música i les estrenes en el muntatge també han despertat molt bones sensacions entre l’agrupació teatral i els espectadors. Els Pastorets de Berga són un espectacle dinàmic, viu, fresc i adaptat als nous temps. Per això, segons explica la Farsa en un comunicat, la bona resposta del públic esperona l’agrupació a “continuar millorant els Pastorets i no abaixar el nivell aconseguit a base de treball i constància en els darrers anys”.

DSC_5312

El comiat d’un Satan

La funció del 7 de setembre no només va ser la més vista de la història dels Pastorets de Berga. També va suposar el comiat de Ferran Pujols com a Satan de l’obra. Pujols va interpretar el paper per última vegada i, a més, de manera excepcional, alguns actors van retornar a l’escenari per participar en un comiat especial.

DSC_4272

pastorets berga nadal 2017 (5)

DSC_5504

Fotos de Queralt Vegas.

X