La reobertura del bar del pavelló d’esports de Berga s’encalla

La reobertura del bar del pavelló poliesportiu de Berga haurà d’esperar unes setmanes més. Una imprecisió en la documentació que l’empresa guanyadora del concurs va presentar a l’Ajuntament ha allargat unes setmanes més una història que dura des de principis d’estiu. L’objecte social de l’empresa no coincidia amb el que marcaven les condicions de la concessió, i la secretaria de l’Ajuntament va fer un informe negatiu sobre la documentació rebuda.

El següent pas va ser requerir la documentació a la segona empresa del concurs i obrir un període d’al·legacions per a la guanyadora del concurs. El regidor d’Esports, Ivan Sànchez, ha lamentat a l’Aquí Berguedà “la mala sort” que el consistori ha tingut en aquest afer i confia que la concessió per gestionar el bar es pugui resoldre en qüestió de setmanes.

Fins al moment, s’han hagut de fer dos concursos públics per adjudicar el bar a un nou gestor. El primer, a l’estiu, va quedar desert. En vista de la poca acollida que va tenir la proposta de negoci, l’Ajuntament va optar per fer obres al bar, portar-hi tot el material indispensable per començar a funcionar i millorar les condicions de la concessió. A finals d’any va sortir el nou concurs i va comptar amb dues candidatures. Una d’elles va guanyar i tot semblava tancat, però en les darreres setmanes la situació ha donat un gir inesperat.

Durant el mig any que el servei de bar del pavelló ha estat tancat, s’ha instal·lat una food truck al costat del recinte. A banda, els clubs esportius que fan ús de les instal·lacions han optat en diverses ocasions per fer barres de bar i, així, aprofitar el problema per fer caixa. De moment, sembla que tot seguirà igual. Si més no, durant les properes setmanes.