Gironella, Comunicació

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, escenari d’un anunci de televisió

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, escenari d’un anunci de televisió

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou ha acollit aquest cap de setmana passat el rodatge d’un espot publicitari per part de la productora barcelonina Bumayé. Es tracta d’un anunci per a una de les novel·les que es posarà a la venda aquest proper Sant Jordi.

La productora ha aprofitat les característiques de la torre, de principis del segle XX, amb el seu interior d’estil burgés i la bona conservació del mobiliari. Tot plegat ha permès als tècnics recrear la casa d’una família benestant de la Berlín nazi dels anys 40 en que s’ambienta la novel·la.

Aquesta experiència se suma al degoteig d’equips tècnics que escullen la comarca del Berguedà per a les seves filmacions, ja sigui per pel·lícules, films televisius o espots publicitaris aprofitant el patrimoni i el patrimoni romànic.

Aquestes filmacions compten amb l’ajuda, publicitat i gestió de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà gràcies a formar part de la Barcelona Film Comission, la Xarxa de Turisme Industrial (Xatic) i d’altres organismes que faciliten i gestiones les peticions, permisos, feina logística i comunicació amb els ajuntaments per facilitar la feina de les productores i per tal de crear un destí cinematogràfic de consistència.

anunci Bumayé espot publicitari Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

Estic amb tu

Comentaris