La neu bloqueja el transport a l’Alt Berguedà i afecta 168 escolars de primària i secundària

Fins a 15 rutes del transport escolar a l’Alt Berguedà han quedat afectades pel temporal d’aquestes últimes hores. En total, 168 alumnes de primària i secundària no han pogut anar a classe amb autobús aquest dilluns al matí, segons dades proporcionades pel Consell Comarcal del Berguedà.

En concret, s’han anul·lat les rutes de la Rodonella i Borredà cap als instituts de Berga i l’Escola d’Educació especial, totes les rutes fins a l’institut Alt Berguedà de Bagà, totes les rutes fins a l’Escola Lillet a Güell de la Pobla, la ruta de Saldes cap a l’Escola Serrat Voltor de Vallcebre, la ruta de l’Alt Berguedà que va cap a l’Escola d’Educació Especial de Berga, les rutes de la Nou i Sant Corneli cap a l’escola de Sant Salvador de Cercs, la ruta d’Espinalbet cap a l’escola de Sant Joan de Berga, la ruta de Capolat cap a l’escola d’Educació Especial de Berga i les dues rutes que surten des de Viver i Serrateix.

En total, són 6 rutes a escoles de primària, 2 a l’escola d’educació especial i 7 a centres de secundària.

X