Evacuen el grup que havia quedat aïllat a la casa de colònia de Saldes

Dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra, Creu Roja i el Servei d’Emergències (SEM) han evacuat aquest dimarts al matí el grup que havia quedat aïllat a la casa de colònies Pedraforca, de Saldes. Finalment eren 39 menors d’edat i 12 monitors, i han pogut abandonar la casa un cop s’ha netejat el camí fins la carretera.

El grup ha baixat des de la casa fins la carretera en cotxes de Bombers, Mossos, Creu Roja i el SEM, segons han informat els Mossos d’Esquadra a través de les xarxes socials. A la carretera, els esperava l’autobús. Un cop tot el grup ha entrat a l’autobús, els serveis d’emergències s’ha retirat.

El grup havia de tornar cap a casa diumenge a la tarda, però l’estat impracticable de la carretera els va obligar a fer marxa enrere. Nens i monitors va tornar a la casa de colònies i des d’aleshores la neu va seguir caient fins colgar totalment el bus on anaven. Durant tot el dilluns, els serveis d’emergències van prioritzar les tasques assistencials i van descartar l’evacuació fins que l’estat del camí millorés.

X