Un autocar passa entre parets de quatre metres de neu al Coll de la Creueta

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Un autocar passa entre parets de quatre metres de neu al Coll de la Creueta

Imatges espectaculars que ens arriben des de la companyia de transport Trans Cerdanya. Aquest dimarts un autocar de la companyia que es dirigia a la Molina va haver de passar entre parets de quatre metres de neu, al Coll de la Creueta.

El túnel ja estava pensat perquè el vehicle hi pogués passar. Els Cingles Guies de Muntanya, de Castellar de n’Hug, van ajudar el conductor a superar la situació. Fonts de Trans Cerdanya han recalcat a aquest diari que és una empresa “acostumada i preparada per transitar per les carreteres de muntanya i en condicions de neu i gel”. Per això, malgrat l’espectacularitat de les imatges, el pas pel túnel de neu es va desenvolupar sota el màxim control, coordinació i seguretat, ja que l’empresa havia estat en contacte permanent amb les màquines lleva-neu.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://youtu.be/G1KBM8ENt_Y”][/vc_column][/vc_row]

X