Castellar de n'Hug

Castellar de n’Hug instal·la tres desfibril·ladors en els llocs de major afluència de persones

Castellar de n’Hug instal·la tres desfibril·ladors en els llocs de major afluència de persones
Un dels nous desfibril·ladors de Castellar de n'Hug. CEDIDA

L’Ajuntament de Castellar de n’Hug ha instal·lat tres desfibril·ladors externs automàtics (DEA) repartits per tot el terme municipal. Els aparells s’han instal·lat al Museu del Ciment Asland, en una zona propera a l’Hostal Les Fonts i al barri de la Ribera (ubicat prop de la casa de colònies de la Closa).

El consistori ha optat per col·locar els desfibril·ladors en llocs de fàcil accessibilitat i en espais de gran afluència de persones. La instal·lació, que s’ha finançat amb una ajuda de la Diputació de Barcelona, té l’objectiu de convertir el poble en municipi cardioprotegit. Castellar de n’Hug ja tenia dos DEA i, per tant, ara passa a comptar amb cinc.

Ajuntament de Castellar de n'Hug DEA desfibril·lador municipi cardioprotegit

Estic amb tu

Comentaris