La Patum de la Pietat busca 40 persones

Els veïns del carrer de la Pietat de Berga ja han començat els preparatius per a la seva Patum. Aquest dissabte van fer les inscripcions de nens i nenes que ja van formar part d’alguna comparsa en la darrera edició de la festa, i aquest proper dissabte, dia 3 de març, faran la segona ronda d’inscripcions.

En total busquen 40 persones que ocupin les places vacants de turcs, àngels, maces, guitaires, àliga, plens i per a l’escola de vestidors de plens. Queden lliures 7 places de turc (de 4 a 9 anys), 4 àngels (de 10 a 13 anys), 2 maces (de 10 a 20 anys), 5 guitaires de la xica (de 10 a 12 anys), 3 guitaires de la gran (de 10 a 16 anys), 5 places a la comparsa de l’àliga (de 10 a 30 anys), 9 plens (de 10 a 25 anys) i 5 llocs per a l’escola de vestidors de plens (de 15 a 75 anys).

La segona ronda d’inscripcions es farà dissabte, de 5 a 7 de la tarda, al local de l’Associació de Veïns del barri, al carrer de la Pietat, número 1. Per a més informació, l’associació veïnal atendrà dubtes a través del seu correu electrònic, avvpietatberga@gmail.com.

places vacants

X