La nevada bloqueja el transport escolar al Baix Berguedà i afecta més d’un centenar d’alumnes

La nevada que ha caigut arreu de la Catalunya central en les últimes hores ha obligat a suspendre 11 rutes del transport públic escolar al Berguedà aquest dimarts al matí. En total, les alteracions han afectat 113 alumnes de la comarca. Curiosament, aquesta vegada les afectacions no són al nord de la comarca, on hi ha cotes més altes, sinó al sud.

Les rutes suspeses són la de Sant Cristòfol (Sagàs/La Quar) fins institut Pere Fontdevila de Gironella (34 alumnes), de Sant Cristòfol fins l’escola d’Olvan (5 alumnes), de Casserres fins a l’institut de Puig-reig (29 alumnes), de Viver i Serrateix fins les escoles i instituts de Puig-reig (12 alumnes), de les colònies industrials fins les escoles de Puig-reig (2 alumnes) i 5 rutes de la Creu Roja fins els centres d’educació especial (31 alumnes).

Segons la previsió meteorològica, a partir de la tarda-vespre d’avui dimarts 27 poden tornar a haver-hi nevades. Per tant, demà, dimecres, es podrien produir, de nou, alteracions en les rutes de transport escolar al Berguedà.

X