Gironella, Festes

La Fira de Sant Josep recupera el carrer Balmes com a espai per a les entitats

La Fira de Sant Josep recupera el carrer Balmes com a espai per a les entitats

És la cita del mes de març apuntada en vermell al calendari de Gironella. Que l’avinguda Catalunya es converteixi en un aparador de concessionaris tornarà a ser l’excusa perfecta per omplir d’activitat el municipi. Ofertes per a totes les edats, des de tallers infantils o exhibicions de ball fins a paradetes, castells, desfilades, cultura i comerç.

La regidora de Fires, Maria Àngels Sallés, ha presentat la mostra aquest dilluns al matí a la plaça Pi i Maragall, ubicació de la trobada de cotxes clàssics per 10è any consecutiu i antiga zona de la Fira de Sant Josep. Des que la mostra se celebrava exclusivament a la plaça Pi i Maragall ha plogut molt: “A dia d’avui la Fira de Sant Josep és molt més que un carrer ple de cotxes i persones”.

El gruix dels actes seran el proper diumenge, 25 de març, però la vila es començarà a vestir de fira el dia abans, dissabte, amb el concurs de dibuix (que aquest any es trasllada a la biblioteca), el taller infantil “Atrapa malsons” o les actuacions d’Alter Sport al Local del Blat. A banda, durant tot el dia ja hi haurà les atraccions instal·lades a la plaça de l’Estació.

Diumenge 25 començarà amb la trobada de cotxes clàssics, que aquest any celebre els 10 anys i ocuparà la plaça Pi i Maragall durant tot el matí. A més, a l’avinguda hi haurà els concessionaris de la comarca, la diada dels Castellers de Berga i els Picapolls de la Gavarresa i un grup de batucada; el carrer Balmes tornarà a ser l’espai de les entitats després d’unes edicions a la plaça Doctor Armengou; i al Local del Blat hi haurà desfilades de moda i perruqueria.

A la tarda, el principal acte paral·lel a la fira de l’avinguda Catalunya serà a la plaça Doctor Armengou. S’hi farà l’espectacle familiar “Pepa i Pili, les venedores de cactus”. No hi ha excuses: la fira del motor ja no només és motor.

Pots consultar tots els actes de la Fira de Sant Josep al Sortim, l’apartat d’agenda de l’Aquí Berguedà.

Ajuntament de Gironella Fira de Sant Josep Maria Àngels Sallés

Comentaris