Berga, Festes, PLAY

Les 20 millors imatges de la xocolatada de Sant Marc al santuari de Queralt

Les 20 millors imatges de la xocolatada de Sant Marc al santuari de Queralt

Les 20 millors imatges de la xocolatada de Sant Marc a Queralt

Com cada 25 d’abril, els berguedans han protagonitzat el tradicional vot de poble i han pujat al santuari de Queralt. La jornada ha començat a les 9 del matí amb la trobada a les Tres Creus i la pujada al santuari en comitiva. Tot seguit, s’ha celebrat la missa, oficiada pel capellà custodi de Queralt, Ramon Barniol, el vicari de Berga, Pep Vila, i el capellà Francesc Castelló.

Havent fet, hi ha hagut el tradicional repartiment de coca i xocolata a la plaça del santuari. En total, s’han repartit 450 coques i 70 quilos de xocolata entre els centenars de berguedans que s’han aplegat a Queralt.

Xocolatada de Sant Marc a Queralt, 2018

coca Sant Marc Santuari de Queralt Vot de poble xocolatada

Estic amb tu

Comentaris