El carrer Major de Berga es converteix aquest dissabte en una passarel·la de moda

El carrer Major de Berga es convertirà aquest proper dissabte, 5 de maig, en una passarel·la de moda en el marc dels actes de la Fira de Maig a la capital del Berguedà. L’associació de botiguers Berga Comercial hi organitza un any més l’Art&Moda, una iniciativa que pretén presentar les tendències de la temporada. Aquest cop, a més, ho fan en col·laboració amb l’empresa Influence Factor, ja que les xarxes socials hi prendran una importància cabdal.

A partir de les 7 de la tarda, els aparadors de les botigues de l’eix comercial associades a Berga Comercial es transformaran en un backstage on els models es canviaran de roba. A banda, s’instal·laran dos estudis de fotografia al carrer: un, a la plaça de les Fonts; i l’altre, a la Placeta Ciutat. Per tant, els vianants es camuflaran entre els vianants des que surtin del backstage (les botigues) fins que arribin al set de fotografia (a la plaça de les Fonts i la Placeta Ciutat).

La moda serà l’eix principal de la festa però l’art també hi serà present. El jove artista de Berga Nil Safont, conegut com SliM, pintarà la persiana d’un dels establiments buits del carrer Major a través de la tècnica del grafitti.

L’Art&Moda 2018 acabarà a les 10 del vespre a la plaça del Forn, on els participants podran gaudir de les begudes de la terrassa d’El Kóm i les hamburgueses i els mini chivitos del restaurant La Notta. Segons els botiguers de l’eix, la iniciativa s’ha convertit amb el pas dels anys en “la festa de la primavera”.

Sorteig a través d’Instagram

Jordi Pujals i Joan Fígols, d’Influence Factor, en assessorat Berga Comercial a l’hora de dissenyar l’edició d’enguany de l’Art&Moda. Com a resultat d’aquesta cooperació, l’activitat incorpora el sorteig a través d’Instagram d’un val de 300 euros per poder gastar en les diferents botigues adherides a l’eix comercial del Carrer Major.

Participar-hi és senzill: cal fer-se una foto amb un dels marcs d’Instagram que hi haurà a les diferents botigues adherides a Berga Comercial i penjar-la al perfil amb l’etiqueta #carrermajorberga. Els establiments ja tenen els marcs, de manera que el sorteig ja està actiu i els interessats en participar-hi ja poden penjar les fotos al seu perfil.