Ajornen l’Art&Moda davant les previsions de pluja per aquest dissabte al vespre

Els botiguers i comerciants de Berga han decidit ajornar l’Art&Moda, una desfilada singular pel carrer Major que pretenia presentar les tendències de la temporada en el marc de la Fira de Maig. Els ruixats previstos per aquest dissabte, 5 de maig, a la tarda han empès l’organització a ajornar l’esdeveniment. De moment, encara no hi ha nova data.

D’altra banda, el concurs d’Instagram, actiu des de dimecres, s’allarga una setmana més. De manera que els usuaris tenen temps fins el dia que es decideixi fer l’Art&Moda per fer-se una fotografia i penjar-la al perfil de les xarxes socials. Les normes del concurs són simples: cal fer-se una foto amb un dels marcs d’Instagram que hi haurà a les diferents botigues adherides a Berga Comercial i penjar-la al perfil amb l’etiqueta #carrermajorberga.

La idea de l’Art&Moda 2018 és transformar els aparadors de les botigues del carrer Major en un backstage on els models es canviaran de roba. A banda, es preveuen instal·lar dos estudis de fotografia al carrer: un, a la plaça de les Fonts; i l’altre, a la Placeta Ciutat. Per tant, els vianants es camuflaran entre els vianants des que surtin del backstage (les botigues) fins que arribin al set de fotografia (a la plaça de les Fonts i la Placeta Ciutat).

En els propers dies, Berga Comercial informarà de la nova data i les novetats de l’Art&Moda 2018.

X